September 11, 2012

Kampungku yang best....

Assalamualaikum...

Masih lagi mood raya, masih lagi nak tayang gambar2 yang sempat disnap waktu di kampung tempohari. Kampungku yang amat tenang dan tenteram, jauh daripada hiruk pikuk mat rempit aka samseng jalanan. 

Buah pauh dilayang atau mangga telur kat depan rumah mok...lebat berbuah dengan rasanya yang masam...kecur liur bagi mereka yang mengidam...aku kurang minat..buat sambal belacan ok la...

 Bunga raya bunga kebangsaan, merah menyala warnanya...
 Bunga kertas yer...bukan kertas a4 atau a3...ni bunga kertas...
Semi D under construction infront of mok's house. Kalau duit banyak dah lama rembat sebijik...ni tak layak, layak duduk rumah kotak jer...
 Taman Teluk Gadung, Sura Hujung..


Ulek Beach Resort, sesiapa yang berminat nak datang Dungun, boleh la stay sini tapi rate dia not sure la...boleh google for futher informations.
 Pokok pine...
 UITM Dungun, Terengganu.
Mok's house...

Welcome to our nek wan's house...peace yoo...!

1 comment:

matahari said...

salam
saya nak tanya pokok pine sis snap tu kat mane yer. dalm uitm ke kat mano?
jakun sbb xpernah tengok pokok pine didungun.

Featured Post

Juadah2 Syawal 2017

Assalamualaikum  Syawal 2017 sudah berlalu pergi meninggalkan kita. Semoga dipanjangkan usia untuk dipertemukan Ramadan dan Syawal 2018...