December 30, 2011

Counting for 2012


(NinjaPenyu - from Ganu kiter with love)

Assalamualaikum...

A few days to go, InsyaAllah tahun baru 2012 akan menjelma.

ecard from 123 newyear.com

December 11, 2011

kek karamel lagi dan lagi....

Assalamualaikum..

Kek yang enak, lemak berkrim. Sampai anak2 bujang pun dah tergila-gilakan kek ni, w/pun ibunya tidak la menggemari cara membuatnya yg cerewet itu..


Tapi bila dah terhasil rupanya camni, ok la...lenkali boleh buat lagi...mungkin lebih baik dan cantik lagi...


Gambar dipotong slice tak sempat disnap. Kamera cap ayamku ketandusan bateri...
Selamat menjamu mata..

December 10, 2011

CreaM PuFF

Assalamualaikum

Percubaan kali ke2 membuat creampuff ni, Alhamdulillah...tk malu nak cakap, ok la...rasa pun cam lebih kurang cream puff kedai roti kat Sogo itu...heheheh....happy sangat...




Resepi akan menyusul...

Featured Post

Ho Chi Minh, Vietnam - Day 1

Assalamualaikum... Salam sayang untuk semua readers, Alhamdulillah tak sangka dalam diam ramai jugak yang visit blog ku ini...pageviews...