April 15, 2011

Teruna dan Si dara



Assalamualaikum w.b.t..

Salam sejahtera di pagi Jumaat yang mulia dan penuh barokah. Pagi ni agaknya aku orang pertama yg jejak kaki kt opis kot...lampu smua belum on lagi..aku yg jadi tukang on lampu...duduk jap hilangkan penat....penat gak ooo...jalan dari tempat parking ke opis...kita bukan orang kelas2 leh parking kat basement, terus naik lif aje ke opis...huhuhu...anyway...syukur dengan segala kurniaan Allah....tiba2 dengar orang menarik vacumm, cam biasa la cleaner yg rajin lagi slalu awal kt tingkat aku nih...."pagi kak"...Warna menyapa....hehehe...nampak baik minah indon sorang nih...slalu mahu menegur....ok la...tk kira dia sape, mereka tetap hamba Allah cam kiter, saudara seagama dan serumpun gitu....

hehehhe...membebel lak pepagi nih...bila dah smpai opis awal camni, mula la aku tk tahu nk buat ape..so cam biasa la jengok2 jap blog ku yg dah lama menyepi...dapur tk berasap nak buat camane....bukanlah tk berasap langsung, masak sempoi2 malu lak nak pamerkan kt sini...pastu belek2 my pictures, saje cuci mata tgk gambo2 masa muda2 dulu...pastu mataku terkesima pada sekeping gambo ni....hahahha...kiut sungguh anak2 buah ku ini...yg jejaka, Aidit kan main lagi senyum lebor (senyum temeiwek - kata orang ganu) dijeling si dara, Aina....hahhaha....senyum sorang aku tengok gambo ni...gambar ni kalo tak silap lebih kurang 3 tahun lepas nyer gambo...masa weeding adikku si Ja...skrang budak berdua ni dah beso, si Aidit kalo tk silap darjah 2 kot, Aina plak dah 6 tahun....si ja plak dah ade anak dara usia 2 tahun dah...Husna...

harap2 Aina senyum tengok gambo ni kt blog ibu yer...kang ummi cakap Aina ske sangat suruh umi bukak blog ibu, nak tengok ibu masak ape arini....hehehe...kagum aku...ade follower dak kecik tuh...hik2...

Psstt...nk gi bekfast jap...save draft dulu...

1 comment:

kak Erna said...

Assalam SH..memang suka tengok gambar tu..bukan main lagi manis senyum dan jeling manjanya..

Featured Post

Manggo chilled cheese cake

Assalamualaikum Tak tertahan godaan untuk menikmati manggo cheese cake ni. Terbayang2 di mata tak kala terpandang pada dinding FB seseo...