April 5, 2011

Strawberry Cheese Tart



Assalamualaikum....

yummytoooo...ini la yg direquest oleh anak2 sejak 2 menjak yg lalu, aku pun sama ler...tapi nak buat tu kan main bencinta lagi..hehehhe....actually we all ni suke ngan blueberry lagi tp blueberry lak tk de, ganti jer ngan strawberry..apa yang ada..cheesenye ade half jer so kejadiannya idak la banyak...4 ketoi jer...anak sowang satu, ibu 2 ketoi....hahaha...ibu yg guna bnyk tenaga so upahnyer lebih la...hik2...1 ketoi mane nak cukup, esok buat lagi...kena beli cheese dulu, crust tu dah siap masuk lam bekas kedap udara....tunggu masukkan filing jer...

No comments:

Featured Post

Surabaya - 1 - 4 Sept 2017

Assalamualaikum... Alhamdulillah, satu daripada impian dan angan2 sudah tercapai. Terima kasih Allah kerana mengizinkan kami menjejakka...