January 17, 2013

I'm back...

Assalamualaikum...

Alhamdulillahh...

Syukurrrr...happy sangat petang ni...tak leh nak digambarkan dengan kata-kata, atau pun body language...hanya senyum sampai ke telinga, banyak dapat pahala sedekah senyum petang ni...haaa...camtu sekali...
Lamanya tak update blog, rindu serindu rindunya dengan blogku yang tak seberapa ini. Banyak cerita, banyak gambar nak dikongsi pada teman-teman yang sudi menjengok. Ada jugak yang bertanya, kenapa lama menyepi...sebab musababnya biar lah rahsia antara kita....haaa...gitew...

Untuk hidangan minum petang ni, sila lah menjamu mata dengan cupcake yang comei2 dan kiut miut ni daripada Wondermilk. Ini tuan blog dapat free jer ni, orang belanja...kalau harap sendiri nak beli, idok ler...buat sendiri cukup ler...

1 comment:

Acik Erna said...

WkmsallamSH.selamat bertemu kembali.alhamdulilla SH gembirau

Featured Post

Manggo chilled cheese cake

Assalamualaikum Tak tertahan godaan untuk menikmati manggo cheese cake ni. Terbayang2 di mata tak kala terpandang pada dinding FB seseo...