March 18, 2011

kek alunan kasih


assalamualaikum..

kek ni telah diproses malam tadi untuk makan2 sempena meraikan sahabat yg akan bercuti selama 2 bln...kalo private cuti 2 bln dah tentu2 cuti bersalin kan...? hehee



tk beralun cantik, tak per...janji sedap...



utk memastikan diet aku kali ni berjaya, kek ni belum lagi kumasukkan ke mulut ku....tk tahu camane rasenya...tp anak2 bujangku kata sedap amat....gebus gitu...hahhaha...
Resepi kek ni asalnya dari resepi sicilian orange cake (ni kes ingat2 lupa) so basicnya aku guna aje resepi tu...tapi tang kaler2 dan buat line tu semua mmng copy paste dari kak nor secubit garam punye blog...TQ k nor...nice cake, gud taste...dah ade kawan opis order...hehhe..

5 comments:

Nieza said...

wah cantik beralun jer kek ni...memang sedap nieza buat dulu mkn cicah air milo..hehe

SH said...

Thanks nieza...hmmm...pagi ni bekfast ni jer la...

maz said...

salam kakk..waaa alunan kek ni cntiknyee..bila nk smpai dpur kita plak ye...mcron tu memang agak mnis kak...mkn sbjik 2 leh la..bnyk2 xleh nk telan...hehee..

kak Erna said...

SH..selamat kembali..memang cantik kek nya..sesuai dengan tajuknya

K.Nor said...

salam dr k.nor.. kena lebihkan sket lg taburan serbuk koko tu, baru nampak dgn jelas line tu.. apa pun memang sedap kek ni kan :)

Featured Post

Manggo chilled cheese cake

Assalamualaikum Tak tertahan godaan untuk menikmati manggo cheese cake ni. Terbayang2 di mata tak kala terpandang pada dinding FB seseo...