September 30, 2016

Orkid pelesu di AEON Mall, Shah Alam

Assalamualaikum...

Sesapa yang pernah pergi AEON Mall Shah Alam mesti terpesona dengan koleksi orkid2 yang bermacam2 kaler di segenap ruang di dalam Mall tu kan? Dalam toilet pun ada...bukan murah jugak sekuntum orkid ni (bagi aku la). Hari tu ke sini ntah keberapa kali, gigih sambil berjalan2 window shopping tu ambik gambar2 nih. Nice kan...? Rasa cam nak rembat sekuntum 2 tapi idok la teman specis tangan panjang...hehe..menjamu mata pun dah cukup..






Berkenan sangat dengan yang ini


Yang ini pun....
Yang ini juga...
Semua lah!!...
tapi kat rumah saya ini aje yang ada....

No comments:

Featured Post

Surabaya - Day 2 - Bromo Tengger Semeru

Assalamualaikum - sambungan kisah permusafiran kami dari Surabaya ke Bromo. Alhamdulillah...selamat sampai ke Probolinggo pada jam 2 pa...