May 23, 2013

Tesco Extra, Mutiara Damansara

Assalamualaikum w.r.t

Jom shopping!
Tempat favourite untuk shopping, barang2 dapur terutamanya. Free parking for 3 hours, comfortable, harga berpatutan dan barang2 basah yang fresh dan murah. Itu pendapat saya la, masing2 punya citarasa sendiri. Tetapi ini lah pusat beli belah tumpuan yang menjadi pilihan saya sebelum ianya menjadi Tesco 'Extra' lagi...lepas shopping sini, kalau nak menjamu mata, boleh lah menapak ke Curve dan Ikea.


 Kalau lapar, boleh singgah KFC dan Jombali Cafe.
 Santai Kitchen dari dalam Q Bistro. Ni tempat favourite breakfast kitaorang. Makan tosei dan teh tarik. 
 Pinggan mangkuk.

 Langsir bukan langsuir..
 Bahagian pakaian


Selesa datang pagi2, tak ramai sangat shoppers so senang sikit nak bergerak dengan troli tu. Kalau dah tenghari sikit, alamat berlaga troli la.  
 Atas tu baru bukak Mr DIY.
 Time to go back..
Itu aje la gambar yang dapat disnap. Lenkali datang snap lagi...takde kerja betul. Promote Tesco ni bukan dapat komisen pun, saje nak berkongsi jer...terpulang selera masing2 nak ke Giant ker, AEON Big ker...tepuk dada, tanya kocek...


No comments:

Featured Post

Surabaya - Day 2 - Bromo Tengger Semeru

Assalamualaikum - sambungan kisah permusafiran kami dari Surabaya ke Bromo. Alhamdulillah...selamat sampai ke Probolinggo pada jam 2 pa...