October 10, 2011

Apam colourfull dan dot dot...


Assalamualaikum, gud morning!

Ni project over the weekend, seronok sangat dapat buat apam dotdot ni...dah lama peram resepi ni, nak buat cam tk semangat skit psal takut tk de orang nak makan. Anak bujang kurang skit kuih2 camni, camtu gak ibunya....stakat seketui, dua tu leh la makan, selebihnya takut la dibakul sampahkan...

tapi bila dah terhasilnya apam ni, wowwww!! sedapnyaa...siadik pas satu, satu masuk mulut. Alhamdulillah...kena plak dengan filling blueberry yang masam2 tu....ermmmm....enak sih....

Walaupun daya kreativiti ku tak seberapa, tapi takper la...lenkali boleh buat lagih...


Kek RV ni order dari jiran untuk birthday anaknya. Kek dalam oven, apam lak atas dapur tengah dikukus..

Kek moist chocolate ni pun order dari jiran yang sama. Selain daripada majlis harijadi, katanya buat tahlil sekali. Sorry yer kerana tak dapat hadir...kepala sakit sangat malam tu....

No comments:

Featured Post

Manggo chilled cheese cake

Assalamualaikum Tak tertahan godaan untuk menikmati manggo cheese cake ni. Terbayang2 di mata tak kala terpandang pada dinding FB seseo...