April 17, 2018

Bandung - Kawah Putih (White Crater)

Day 2 (8 April 2018) - Kawah Putih

Kawah Putih. Kali ini cuaca amat baik dan begitu bersahabat sekali. Alhamdulillah. Trip January hari tu hujan lebat dan berangin kuat sampai patah payung. Kali ni mentari menyinar terang benderang tapi gambar biasa2 jer cos guna handphone cap ayam jer pun.

Layankan jer photo2nya..



Pada awalnya agak berkabus tapi perlahan2 kabus itu menghilang di tiup angin 



Berkabus 


Slowly kabus menghilang dan terserlah lah kawah putih yang awesome














Tak tahan bau belerang yang amat kuat, terbatuk2 jadinya. 15 minit kat sini sudah memadai, tak perlu lepak lama2.


No comments:

Featured Post

Big Day anak bujangku

Assalamualaikum Alhamdulillah, segalanya telah selamat dengan IzinNYA. Semoga masjid yang dibina akan kekal utuh, barokah dalam rahmat ...