January 31, 2017

Ambik angin Pantai - Port Dickson - Part 2

Assalamualaikum

Ini lah tempat peraduan untuk satu malam, junior suite family room kat Primaland Water Park..book ni thru booking.com, nampak ok pasal ada water park, boleh la berendaman dalam air sikecik tu...masa booking tu harga RM222 belum termasuk cukai 10 and 6 %. Bila check in all in RM260 + RM100 Deposit. Kebetulan tak boleh guna kad, menggagau mencari cash RM360. Geram betul...dah la nak ke bank bukan dekat, ni area Pasir Panjang yang agak jauh juga dari town. Sikbaik la ada anak bujang boleh la di pau dulu. Overall rating 5/10. Tak berbaloi dengan harga yang dibayar.

Katil double tu untuk sikecik ngan mamanya. Anak bujang sorang lagi tak ikut, cantum semua katil tu 10 orang pun boleh tido...hihi..

Furniture dah macam kat rumah2...yer la nama pun apartment kan

View dari tingkap

TV old fashion, gabak. Takde Astro yer, tengok jer la TV1, Aman Shah nyanyi

Geng baju merah...oppsss..









Selebihnya biar gambar berbicara.

No comments:

Featured Post

Juadah2 Syawal 2017

Assalamualaikum  Syawal 2017 sudah berlalu pergi meninggalkan kita. Semoga dipanjangkan usia untuk dipertemukan Ramadan dan Syawal 2018...