December 30, 2016

Jom naik MRT

Assalamualaikum

Ini la transport saya ke office sekarang. Syukur Alhamdulillah, boleh la berjimat cermat duit parking dan jugak duit tol. Parking dan tol dah RM17 sehari, itu belum kira petrol lagi, waktu tempuhi jem lagi. Bukan lah berjimat untuk kaya raya tapi ini juga adalah salah satu bentuk rezeki yang Allah kurniakan so kenapa perlu menolak rezeki? Bila pilihan dah ada di depan mata, why not kan? Dapat save sehari 10 hinggit pun dah cukup besar. Syukur sangat bila MRT ni dah start beroperasi apelagi sebulan free rides oooolala..sape nak lepaskan peluang kan...?

So sekarang boleh travel to office with peace of mind.
Kota Damansara

Platform 1 to Semantan

Menara Milenium sudah terlindung di balik Damansara City

PBD

Thanks to feeder bas, kalau tak memang jenuh nak menapak dari sini ke Menara Milenium



Luas, cantik dan bersih. Barang baru kan..



Feeder bas from Jalan Damanlela to MRT. 

Nampak la sikit MM tu

Ini View dari station Semantan, boleh la nampak MM dengan jelas

No comments:

Featured Post

Manggo chilled cheese cake

Assalamualaikum Tak tertahan godaan untuk menikmati manggo cheese cake ni. Terbayang2 di mata tak kala terpandang pada dinding FB seseo...