October 1, 2015

Damas Suites and Residence KL

Assalamualaikum..

Throw back cerita last month bilamana dijemput oleh Sales Manager DSRKL ni untuk tour hotel diorang. Since May kami beralih arah daripada sebuah Suites di Dsara Heights ke Suites ini untuk accommodation staff2 kami yang datang dari branches2 seluruh Malaysia. 
Damas Suites and Residence KL @ Plaza Damas, Sri Hartamas

Suites with 2 bedroom, besar dan selesa. Semua amenities disediakan
Dining and living hall
Semua ada, utensils and pinggan mangkuk pun ada
Master bedroom
cermin besar baru puas hati 
Deluxe room
Living hall deluxe room
Single/double bedroom, yang biasa dibooked for our staff
Buat cam umah sendiri yer..
Harga per nite yang affordable
The GYM
Pool
Overall puas hati sangat dengan Hotel ni, Selain access terus ke Sri Hartamas Shopping Centre, kedai2 makan dan facilities lain juga banyak berdekatan. Dekat dengan office semestinya, harga per nite untuk long stay rates pun OK. Sesuai untuk aku yang selalu book untuk long stay, biasanya untuk sebulan. At least puas hati dapat tengok sendiri 'rumah' staff bila datang ke KL Office

No comments:

Featured Post

Manggo chilled cheese cake

Assalamualaikum Tak tertahan godaan untuk menikmati manggo cheese cake ni. Terbayang2 di mata tak kala terpandang pada dinding FB seseo...