September 10, 2015

Hard Rock Hotel Penang

Assalamualaikum.

Office trip to Penang last weekend from 5-7 Sept. Trip seramai kurang lebih 160 orang staff dengan 4 buah bas...happening dan pening..Our intenary pack giler with activities, not even have time to go shopping and grab some jeruk...sigh... 

Kita layan hotel yang kami stay dengan hanya bayaran RM100 untuk Admin staff cam kami ni...mane nak dapat murah camtu...kalau sendiri nak bayar dan stay sini, sorry la yer...hehe..
Overall, HRH best sangat. 

Sampai sudah, setelah melalui jln yang berliku

Hard Rock welcomes you

Reception

Lobby Area

Lobby 

Cantik gitar2 ni

Gitar lagi

Belah belakang, pool area

Pagi2 lum ada manusia mandi

View pantai

Pool

Hard Rock Hotel 

Pool area from our room at Level 3

Rugi tak sempat lepak2 atas tu

Wifi Password

Jajan tu bukan free yer...tak memasal kena bayar RM20...lapar punya pasal..

Tilam yang empuk untuk beradu

Bilik yang luas dan selesa

Bantal pun ada gitar...rock sungguh yer..


Berkenan sangat ngan sofa ni


show never ends but money will end one...hehe

~~~~abaikan gambar yang kena teleng kepala tu yer...da rotate pun x mau gak~~~~

No comments:

Featured Post

Juadah2 Syawal 2017

Assalamualaikum  Syawal 2017 sudah berlalu pergi meninggalkan kita. Semoga dipanjangkan usia untuk dipertemukan Ramadan dan Syawal 2018...