January 19, 2015

BHB and CHP

Assalamualaikum

Sejak 2 menjak ni mood rajin ke dapur...Alhamdulillah, perubahan yang positif. Kekadang kalau teringin nak makan sangat, pukol 10 malam sanggup menguli tepung untuk roti sarang lebah ni...roti yang mungkin orang lain dah boring makan, tapi I like it soo much...Sedap pada anak tekak saya lah...kalau gugel resepi mungkin semua sama jer...so sila lah gugel untuk resepi..hehe...

Bee Hives Bun (BHB)  
                   
Sekarang ni anak tekak Itali terover la pulak...tercetus idea nak buat pizza ni pasal ada lebihan parmesan cheese hari tu. So beli la ready made crust pizza ni kat Bagus Bakery, 5pcs kalau tak silap rm5 lebih..so topping tu boleh la diletak sesuka hati. Sumber resepi belasah sahaja nak letak apa.

Chicken Hawaiian Pizza

No comments:

Featured Post

Manggo chilled cheese cake

Assalamualaikum Tak tertahan godaan untuk menikmati manggo cheese cake ni. Terbayang2 di mata tak kala terpandang pada dinding FB seseo...