March 21, 2014

Dataran Helang, Langkawi

Bertemu kembali...
 
Kisah ke Langkawi lagi...Dataran Helang tempat yang kami tujui untuk berbreakfast...tak thu mane nak cari tempat makan sarapan yang best2...janji perut dapat diisi pun dah syukur Alhamdulillah. Singgah sini snapping2 photo...gambar pada hari pertama dan pagi sebelum ke Airport. Layan....

 View dari Food Court Jetty pada sebelah pagi - 13 Mar.
Taman Lagenda Langkawi...pagi2 mai jalan sini memang la tkde sorang insan kecuali mat bangla yang tengah siram pokok.
Nampak mat bangla tu. Tak nak beredar dia walaupun tahu orang duk sibuk nak ambik gambo.



View ini pada pagi 15 March 2013 dari arah Taman Lagenda Langkawi.




No comments:

Featured Post

Udang Goreng Butter/Butter Prawn

Assalamualaikum Dah nak masuk bulan Romadon ni mari lah kita berganding jari jemari mencopy pastekan resepi2 yang boleh dijadikan rujuk...