August 15, 2013

Ketupat Palas

Assalamualaikum...

Mood raya masih ada, raya kan sebulan...
Dah seminggu raya ni masih lagi belum bertemu rendang, soto, lontong dan kuah kacang...
ermmm....sedapnya...
Juadah kat kampung dah tentulah nasi minyak, nasi dagang, tapai pulut dan yang paling utama ketupat palas mok yang lazat berkhasiat ni.....tak puas makan, kena order lagi nih...


Yummyy kalau makan dengan rendang atau serunding...

1 comment:

Acik Erna said...

ketupat yang acik suka jugak..tapi dah lama tak makan..sejak dua orang yang pandai buat dah meninggal dunia

Featured Post

Manggo chilled cheese cake

Assalamualaikum Tak tertahan godaan untuk menikmati manggo cheese cake ni. Terbayang2 di mata tak kala terpandang pada dinding FB seseo...