April 5, 2013

Belon-belon berterbangan....

Assalamualaikum w.r.t

Orang duk sibuk berbelon udara panas, aku pun nak menempel gak...walaupun ni hot air ballon yang beberapa tahun sudah, tak silap tahun 2009 kot...hahaha...tempek sini untuk kenangan ape salahnya.....jangan tipah tertipu yer...ni bukan yang baru2 ini kat Putrajaya tu....kalau tak silap ni la first time aku gi tengok benda alah ni kat Putrajaya tu....Baru2 ni memang nak pergi tapi mengenangkan waktu pertunjukan iaitu awal pagi dan petang, jadi tidak dapat lah aku nak mengosongkan waktu itu untuk ke Putrajaya. Ada halangan dan aktiviti lain yang tak dapat dielakkan...

Ape kata, jamu mata aje lah yer....janji namanya belon Udara Panas sudah...lama atau baru...ade aku kesahh...;)








Senyummm....
Ala nape masam plak...?




2 comments:

Acik Erna said...

assalam SH..lama ke baru yang penting gambar tu cantik

SH said...

Waalaikumusalam..

TQ Acik...

Featured Post

Manggo chilled cheese cake

Assalamualaikum Tak tertahan godaan untuk menikmati manggo cheese cake ni. Terbayang2 di mata tak kala terpandang pada dinding FB seseo...