March 28, 2013

Majlis Sambut menantu

Assalamualaikum w.r.t

Dah bersawang, berkusam dan berhabuk dah blog aku nih...lamanya tak 'touch up' dengan cerita-cerita baru dan terkini...haihhh...kes kurang mood, malas, tawar hati dan macam2 lagi perasaan negatif...sedangkan hakikat hati tu masih sayang pada blog yang tak seberapa ni...tak seberapa namun tetap memberi impak yang besar pada aku...hahaha...

Kali ni bukan nak cerita pasal makanan, nak bercerita kesah sambut menantu adik ipar pada 24 Mar baru2 ni....majlis sederhana tetapi meriah dengan kedatangan saudara mara. Jom layan gambo....

 Meja makan beradab

 Bunga pahar
 Marhaban group
 Door gift, monster cookies
 Pulut kuning 3 tier
 Pengantin, tak sempat snap gambar dekat...

 Hidangan kenduri
 Congrats on your marriage!
Bunga rose biru...


But someone came here only for the food....hahaha...

No comments:

Featured Post

Manggo chilled cheese cake

Assalamualaikum Tak tertahan godaan untuk menikmati manggo cheese cake ni. Terbayang2 di mata tak kala terpandang pada dinding FB seseo...