February 8, 2013

Puff Pastry Kawan

Assalamualaikum w.r.t

Salam pagi Jumaat yang mulia dan penuh barokah. Hujan rahmat membasahi bumi PJ dan KL pagi ini. Nyaman rasanya.
Lama tak letak gambar makanan. Harini nak letak gambar hidangan yang mudah dan simple, yang boleh dimakan bila-bila masa. SH sekarang suka makan ni untuk dinner. Ada puff sardin dan puff kacang merah. Makan 2 ketoi dah kenyang.


Ini puff sosej. Sosej tu dipotong kecik-kecik.
Ini buat malam tadi. Puff kacang merah. Beli inti kacang merah tu kat bakery shop, Bagus. Plan nak buat pau kacang merah jugak. Bila nak projek tak tahu la..Inti segera ni sedap...

Ini puff sardin. Semua puff di atas menggunakan puff pastry jenama KAWAN yang boleh didapati di pasaraya2 besar. Macam-macam boleh dibuat dengan puff pastry ni. Apple pie, egg tart, terpulang kepada citarasa dan kreativiti sendiri. Sh beli ni dekat BIG Aeon atau nama lamanya Carefour. Selamat mencuba!



Photo source - Google.

1 comment:

dapurCikWan said...

cikwan pernah guna produk ni..senang, mudah dan cepat kan.. ;)

Featured Post

Surabaya - 1 - 4 Sept 2017

Assalamualaikum... Alhamdulillah, satu daripada impian dan angan2 sudah tercapai. Terima kasih Allah kerana mengizinkan kami menjejakka...