July 5, 2012

Samosa Mini aka kiut

Assalamualaikum...
Angin rajin bertiup kencang. Alhamdulillah, projek melipat samosa lagi, kali ni kerja lebih rumit kerana rupa samosa yang kecik dan kiut miut itu. Ini kes nak menghabiskan kulit popia yang dah hampir keras macam kertas. Berjaya dapat dalam 20pcs.
Macam2 rupa ada, ada yang sememeh, ada yang kemas jer...tapii...dah leh amik order ni...hahahha)p
Ni la rupa anak bujang bershopping. T'shirt, kemeja dan seluar lebih kurang sama jer colournya. Kalau dah itu kesukaan dia, apa nak dikata. Semoga Allah mempermudahkan segala urusan kami. Aminn...
Maksudnya: "Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan, Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki. Amin Yarrabil alamin.

No comments:

Featured Post

Manggo chilled cheese cake

Assalamualaikum Tak tertahan godaan untuk menikmati manggo cheese cake ni. Terbayang2 di mata tak kala terpandang pada dinding FB seseo...