June 26, 2012

Samosa Ayam Kentang

Assalamualaikum... Jangan gelak yer tengok rupa samosaku yang tk berapa nak tigasegi ni. Main lipat aje la, tanganku ini bukanlah kreatif. Tak berseni kata orang...takper la...boleh la...)P Projek melipat samosa ni berlangsung malam tadi dengan keadaan mood yang begitu rajin sekali semasa ketiadaan anak2 bujang di rumah. So bagi mengisi masa lapangku selain daripada mengadap TV yang cerita entah apa2, baiklah kiranya aku membuat sesuatu untuk santapan anak tekak kami. Alhamdulillah, pagi ni baru goreng dan breakfast samosa ni...krup krap krup krap...

1 comment:

Acik Erna said...

salam SH..tak berapa nak 3 segi pun tak pe..yang penting buat sendiri..acik main beli je..yang frozen pagi2 goreng..

Featured Post

Manggo chilled cheese cake

Assalamualaikum Tak tertahan godaan untuk menikmati manggo cheese cake ni. Terbayang2 di mata tak kala terpandang pada dinding FB seseo...