May 4, 2012

Yogyakarta (Part 3- Restoran Boyong Kalegan)

Assalamualaikum
Masa untuk mengisi perut selepas sepagi/setengahari berjalan. Restoren Bayong Kalegan ni terletak di daerah Sleman, Yogyakarta. We had our late lunch here, masa tu dah sore dah...restoran apung pertama di Yogyakarta, mengikut faktanya...
Pemandangan restoren..
Ni antara menu yang terhidang...ada yang tak sempat disnap pun, dah lapar sangat kan...? tapi enjoy the foods very much...semuanya sedap dan lazat....
Ni satu lagi candi yang sempat singgah tengok. Candi Sambisari...

No comments:

Featured Post

Cookies Raya 2018

 Assalamualaikum... Setakat hari ni, ni jer yang mampu buat. Hahahaha...dah malas sangat walaupun masih banyak lagi bahan2 #Green Peas...