February 29, 2012

Edisi 29 Feb 2012


Assalamualaikum...

Alhamdulillah...hari ini 29hb Feb 2012. Bukan senang nak dapat date 29hb ni kan? 4 tahun sekali baru dapat. So untuk hari yang penuh berkat dan rahmat ni, aku posingkan carrot walnut cupcake ni. Buat malam tadi, ada order untuk carrot walnut cake. Buat lebih adunan untuk 2 biji cupcake tu, untuk Ms chef makan...hehehe

Healthy cupcake yer...ada walnut, carrot dan raisins. Cuma tang cream cheese tu kalau tak nak makan pun, boleh buang ke tepi.


Pekena dengan tea o kelat (tanpa gula la tu)...yummmy...
-jom breakfast-

1 comment:

Nieza said...

assalam kak, apa khabar? lama tak singgah sini.sedapnya tgk CC tu....rasa nk ngap jer masuk mulut ni...hehe

Featured Post

Cookies Raya 2018

 Assalamualaikum... Setakat hari ni, ni jer yang mampu buat. Hahahaha...dah malas sangat walaupun masih banyak lagi bahan2 #Green Peas...