January 27, 2012

Birthday boy's cake


Assalamualaikum...

Ini la kek behday untuk anak bujang semalam. Ini gak pilihan dia, pas diberi pilihan nak kek apa...mungkin dah boring sangat asyik makan kek jer...balik keje semalam, singgah bakery shop beli barang untuk buat tiramisu. Bila cakap kat anak bujang nak buat tiramisu, ditolaknya mentah2...tk nak tiramisu katanya...nampaknya siibu kena pendam dulu hajat nk makan tiramisu...hehehe

Pastu aku terus godekkan blueberry cheese cake ni...kebetulan plak semua bahan2 dah ada...so si abang ok....arini dah siap tapau 2,3 ketui untuk 'kawan' yang suka sangat blueberry cheese ni...


wallaaa...very yummyy...but 1 slice only for ibu....

1 comment:

Hidayah said...

Ya Allah sedapnye!!!! rase nk order la aunty.huhu.

Featured Post

Juadah2 Syawal 2017

Assalamualaikum  Syawal 2017 sudah berlalu pergi meninggalkan kita. Semoga dipanjangkan usia untuk dipertemukan Ramadan dan Syawal 2018...