September 26, 2011

SCC mantopp....


Assalamualaikum...gud morning Malaysia

Monday morning blues yosss....no mood to start work....rasa cam nak lepak2...santai2..depan tv....ooo beshnyaa....weekend yang penat, rasa cam tk cukup rehat. Bermula dengan hari sabtu, ke rumah adik ipar di Saujana Utama...hulurkan tangan menolong dia yang nak buat open house tapi tk de assistant. So bantuan diminta, aku rela...tolong ape yang patut je la...

Semalam plak jiran buat open house, order 2 biji kek karet walnut...gambo lupe nk snap...mlmnya sibuk menyiapkan snow almond oder dari jiran yang sama...Alhamdulillah..rezeki Syawal..hehe

Malas nk pokpek2 banyak, enjoy la menatap gambo Strawberry Cheese Cake (SCC) yang mantop ni...ni kes nak habiskan lebihan cheese yang buat tart aritu, tu yg kek ni cam nipis skit...nyway semuanya dah yillekkk....yummyy..

No comments:

Featured Post

Surabaya - Day 2 - Bromo Tengger Semeru

Assalamualaikum - sambungan kisah permusafiran kami dari Surabaya ke Bromo. Alhamdulillah...selamat sampai ke Probolinggo pada jam 2 pa...