July 18, 2011

Red Velvet Cupcake


Assalamualaikum

Last minute order from my sis, ciksu yang bertugas kt HKL sana. Call me at 9.30pm, suruh buat cupcake dan suruh hantar keesokan paginya...at first, rasa cam malasnya nk buat, pastu rasa cam kesian la plak...lagipun bahan2 smua dah ade...except fresh milk jer...suruh anak bujang pg kedai beli fresh milk...ketat gak muka bila dah malam2 disuruh...standard la tu...hehehe..

Pagi ni, pepagi terus ke KL. Suruh ciksu tunggu kat LRT Bandaraya sana. Sikbaik dah ade 'lagi best', hehhehe...tak perlu la aku mengharung kesesakan bulatan pahang yg tk pernah surut dengan kenderaan. Alhamdulillah, cupcake ni telah selamat sampai ke empunya diri. Semoga sesiapa yg memakannya akan 'like' pastu leh dapat order lagi....mana tahu....insyaAllah...

Simple deko jer...yang penting rasa, dapat la dalam 25 pcs...alhamdulillah...



Merah yang mengancam kalbu, mengancam selera...

No comments:

Featured Post

Juadah2 Syawal 2017

Assalamualaikum  Syawal 2017 sudah berlalu pergi meninggalkan kita. Semoga dipanjangkan usia untuk dipertemukan Ramadan dan Syawal 2018...