July 15, 2011

oreo vanilla cuppies



Assalamualaikum

Salam pagi Jumaat. Syukur dengan segala rahmat dan kurniaanMu, ya Allah. Alhamdulillah...dah lama nak buat cupcake oreo nih...mmng tk sia2...berbaloi2....sedap sangat...masa dalam oven lagi, bau dia....ermmmm harumnya...harum 1 rumah....yang siabang, suka sangat...tk yah tunggu letak krim, terus makan camtu jer...abis 2 biji...resepi ni utk small portion jer...so dapat pun tk bnyk, dalam 6 biji jer....cream cheese topping tu mmng dah sedia ada dalam peti ais...letak kaler skit utk lebih mengancam....ermmm...puas ati sangat....


Yummmyyy...


violet oreo vanilla cuppies...

No comments:

Featured Post

Manggo chilled cheese cake

Assalamualaikum Tak tertahan godaan untuk menikmati manggo cheese cake ni. Terbayang2 di mata tak kala terpandang pada dinding FB seseo...