July 15, 2011

oreo vanilla cuppies



Assalamualaikum

Salam pagi Jumaat. Syukur dengan segala rahmat dan kurniaanMu, ya Allah. Alhamdulillah...dah lama nak buat cupcake oreo nih...mmng tk sia2...berbaloi2....sedap sangat...masa dalam oven lagi, bau dia....ermmmm harumnya...harum 1 rumah....yang siabang, suka sangat...tk yah tunggu letak krim, terus makan camtu jer...abis 2 biji...resepi ni utk small portion jer...so dapat pun tk bnyk, dalam 6 biji jer....cream cheese topping tu mmng dah sedia ada dalam peti ais...letak kaler skit utk lebih mengancam....ermmm...puas ati sangat....


Yummmyyy...


violet oreo vanilla cuppies...

No comments:

Featured Post

Udang Goreng Butter/Butter Prawn

Assalamualaikum Dah nak masuk bulan Romadon ni mari lah kita berganding jari jemari mencopy pastekan resepi2 yang boleh dijadikan rujuk...