December 7, 2010

Red Velvet Cupcake





Salam...

Alhamdulillah...leganya...kerana sempena Maal Hijrah arini, berjaya jugak aku berhijrah buat cupcake plak...rasa cam tk percaya bila my colleague nak oder red velvet cupcake nih...aku pun pd mulanya cam tk yakin nk buat cupcake nih...maklumlah deko2 ni aku fail skit...tp...tkper la...no harm trying, lagipun rupa tk cantik tak per janji rasa dia marvelles...itu yg kita mahu...

Yezzaaa....so pasni, hopefully akan ade lagi order...insyaAllah...tinggin sngt nk buat fondant tapi malassss sngt....1 day mesti buat...barang2 semua dah ade, tunggu start enjin jer...

Keknyer blum smpai ke tuan empunyer diri so tunggguuuuu...gambonye akan diupload later...hehehehe...

taraaaa....hope tuan empunyer ske rasa dan ruper....insyaAllah

No comments:

Featured Post

Surabaya - Day 2 - Bromo Tengger Semeru

Assalamualaikum - sambungan kisah permusafiran kami dari Surabaya ke Bromo. Alhamdulillah...selamat sampai ke Probolinggo pada jam 2 pa...