June 2, 2010

Blueberry Cheese Tart



Ni casing tart, buat banyak2 simpan dlm bekas kedap udara, den bila nk buat, just do the topping....very easy...



taraaa...



Hmmm...lazatnyerr



Leh la buat selalu dan makan selalu....kih3



Salam...tk tahu camane nk xpress my feeling, happy sesangat bila yg diidamkan nak buat selama ni menjadi...huhuhu...hepi betull...ye lar...dah lame berangan nak buat blueberry cheese tart ni sendiri...syik2 beli kat king confectionary yg berharga rm2.60 sebiji jer....mane leh jadi...yer dak...?
so last saturdy, on the way nk gi Kelana Jaya, drop la kejap kat Bake With Yen kt Taman Megah, PJ..beli tart mould ni....harga yer quite cheap gak la compare ngan kedai yg slalu aku pergi kt Padang Kota tu....so last nite, ini la product terbaru SH Kitchen....hehehe....casing tu rasa cam tebal skit dan swirl blueberry tu cam tk cantik sngt la....first try, ok? Lenkali boleh buat lagi

No comments:

Featured Post

Juadah2 Syawal 2017

Assalamualaikum  Syawal 2017 sudah berlalu pergi meninggalkan kita. Semoga dipanjangkan usia untuk dipertemukan Ramadan dan Syawal 2018...